Vårt Team

Välkommen att kontakta oss!

Per-Ola Björk

Support

Om du behöver hjälp med någon av våra produkter så ser jag till att du får en snabb återkoppling och professionell hjälp. Kontakta mig med ett mail där du beskriver vad du behöver hjälp med.

Maths Nilsson

Kommunikationssystem

Om du vill veta mer om våra kommunikationssystem från AXIWI® för domare och coacher så är du välkommen att kontakta mig.

Magnus Bucht

Domarkläder

Jag har koll på våra domarkläder och fritidskläder från Craft®. Vår ordinarie kollektion hittar på vår butikssida. Kontakta mig med ett mail om du har frågor runt våra produkter eller om du är intresserad av andra produkter från Craft®.

Mikael Claesson

Formgjutning

Vill du veta mer om våra lösningar från hypƐar™ skräddarsydda öronproppar för musik, kommunikationsystem, motorsport eller för industriellt bruk så är du välkommen att kontakta mig. Skicka ett mail med din fråga och dina kontaktuppgifter så återkommer jag till dig.