Perfekt passform, perfekt ljud hypƐar™

Skräddarsydda öronproppar för dina behov

Vi har  lösningen för alla modeller av in-ear hörlurar på marknaden. Med hjälp av den senaste 3D tekniken tillverkas dina öronproppar med högsta precision – 14 dagars “passa-bra-garanti”.

Hörlurar
Träning
Vattenaktivitet
Motorsport
Industri
Kommunikation
Security

Så här funkar det

Avancerad teknologi - Made Simple!

Med den senaste 3D tekniken scannar vi dina öron och skapar en grafisk avbildning.  Alla öronproppar görs av medicinklassad silicon – allergisäkert och komfortabelt

Så här går det till

Security

För dig som är i säkerhetsbranchen, inom polisen, brandkår, försvarsmaken etc så har vi lösningen för ditt befintliga kommunikationssystem. Traditionellt används en öronsnäcka med någon form av universal öronpropp. Allt för ofta tappas en sådan lösning ut, helt eller delvis – vilket gör att både ljudvolym och ljudkvalité försämras.

Med hjälp av 3D scanning skapar vi en exakt profil av dina öron och du får en säker lösning som ger dig bästa möjliga ljud. Självklart ordnar vi att anslutningen passar för ditt befintliga headset. Utifrån dina behov kan våra öronproppar kompletteras med olika filter, kanske vill du stänga ute vissa frekvenser, dämpa “brus” maximalt eller få en riktigt bra ljuddämpning vid höga smällar.

Mina skräddarsydda öronproppar från hypƐar™ ger en ljuddämpning utan att motorljudet försvinner. Effekten för mig är att huvudet är med längre, dvs den mentala tröttheten kommer inte lika fort.
Calle Bjerkert
Dakar Rally

Motorsport

Förutom att du tar hand om din hörsel så kommer ditt huvud bli piggare. Därmed håller din mentala kraft och koncentrationsförmåga en högre nivå över en längre tid jämfört om du inte har ett par ljuddämpande öronproppar av bra kvalité.

Våra ljuddämpande öronproppar tillverkas 100% utifrån dina öron med hjälp av den senaste tekniken inom 3D scanning. Vid grupper om minst 10 personer så har vi möjlighet att komma till er och scanna.

Kommunikation

Som domare eller coach inom olika sporter är det ofta helt avgörande att den verbala kommunikationen med dina kollegor fungerar effektivt. Med ett headset från AXIWI® kombinerat med vår öronpropp från hypƐar™ får du garanterat bästa möjliga ljud. Om du har ett annat kommunikationssystem än AXIWI® så kan vi självklart lösa det också. Ett av de mest populära headseten på marknaden idag är “Twistlock”, till detta såväl som till de flesta andra headset tillverkar vi en öronpropp där du kan välja att komplettera din öronpropp med ett rörfilter för bästa möjliga upplevelse i din kommunikation.

Musik & Träning

Är du trött på att dina in-ear lurar inte sitter perfekt genom hela ditt träningspass. Måste du spela musik på en volym som gör att du inte hör något av vad som sker omkring dig. Men våra skräddarysdda öronproppar får du perfekt passform, perfekt ljud – även på lägre volymer. Väljer du vår PRO lösning kompletteras din öronpropp med ett filter som ytterligare förstärker ljudupplevelsen och samtidigt gör att du hör vad som händer runt omkring dig.